Femke D-vdH
Visionalize gelooft in de kracht van visualisering als het gaat om het overbrengen van een boodschap, kennis, gevoel of emotie. "Bij beelden wordt de werkelijkheid namelijk direct geprojecteerd op een uitdrukkingsvorm. Dat betekent dat er vrijwel geen ruis kan ontstaan tussen zender en ontvanger. Beelden zijn daarmee misschien wel de meest zuivere, universele uitdrukkingsvormen van dromen en de werkelijkheid".

De afgelopen decennia is film een steeds belangrijkere vorm van communicatie geworden. Niet alleen voor commerciŽle uitingen, maar ook voor bredere communicatie. Film is niet alleen persoonlijk en onderscheidend, maar uw boodschap wordt ook beter vindbaar op het internet.

Visionalize verzorgt (web)filmproducties waarbij het uitdragen van uw missie en kernwaarden centraal staat. Visionalize denkt graag met u mee als het gaat om de impact van uw boodschap en effectief bereik. Ook op het gebied van het inzetten van (film bij) social media.


Visionalize heeft de beschikking over eigen apparatuur (Sony XDcam) en heeft een eigen montage-suite (Final Cut Pro). De productie kan lean en mean worden ingericht waardoor Visionalize flexibel, betaalbaar en slagvaardig kan produceren. Indien nodig, kan een groter team worden samengesteld onder de eindverantwoordelijkheid van Visionalize.